WhatsApp Hızlı Destek

Merhaba, web sitemize hoşgeldiniz. Sizlere daha hızlı hizmet vermek adına canlı olarak WhatsApp üzerinden destek verebiliriz. Destek almak için lütfen butona tıklayın!

WhatsApp Hızlı Destek
Balcı İnşaat-Beton

GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

Bu Gizlilik, Çerez Politikası bilgisayar, mobil aygıt veya başka aygıtlar üzerinden erişi “www.balcilar.com” aracılığıyla toplanan kişisel veriler için geçerlidir.

Bu Politika, Site aracılığıyla topladığımız kişisel veri türlerini ve kişisel verilerin nasıl kullanılabileceğini ve/veya kiminle paylaşılabileceğini açıklamaktadır. Bu Politika ayrıca irtibat bilgilerinizi güncellemek, pazarlama, iletişim ve faaliyetlerle bağlantılı olarak topladığımız kişisel verilere erişmek ve bunların kullanımını kontrol etmek veya bu sitedeki gizlilik uygulamalarımızla ilgili sorularınıza cevap bulmak için bize nasıl ulaşabileceğinizi de açıklamaktadır. Söz konusu siteye erişim sağlayarak politika hükümlerini kabul etmiş sayılacağınızdan lütfen dikkatlice okuyunuz.


GİZLİLİK POLİTİKASI

A. İşlenen Kişisel Verileriniz ve Toplanma Yöntemi

1. Sitemizde Toplanan Veriler
Sitede belirtilmedikçe, siteyi kişisel verilerinizi kullanmadan da ziyaret edebilirsiniz. Ancak sizinle irtibata geçilmek ve sitede kişisel olarak tanınmanızı (adınız,  telefon numaranız, e-posta adresiniz) sağlamak için makul olarak kullanılabilecek kişisel verilerinizi vermeyi seçebileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Örneğin “Balcılar Beton İnşaat ” resmi internet sitesinde www.balcilar.com bulunan iletişim formu kullanılarak bilgi talep ettiğinizde, öz geçmişinizi gönderdiğinizde veya bizimle başka şekilde iletişime veya etkileşime geçtiğinizde kişisel verilerinizi paylaşmış ve dolayısıyla tarafımızca işlemeye sunmuş olacaksınız. 
Söz konusu iletişim formuna ilişkin aydınlatma metnine, formun altında yer alan “aydınlatma metni” linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
İnternet sitemizde bulunan ilgili kişi başvuru formunu kullanmak suretiyle Kişisel Verilerin Korunması Kanunu madde 11. kapsamındaki haklarınızı kullanabilirsiniz.

2. Otomatik Araçlar Tarafından Toplanan Veriler
Çoğu diğer web siteleri ve çevrimiçi hizmetler gibi, Siteyi nasıl kullandığınızla ilgili olmak üzere otomatik olarak üretilen bilgileri işleriz. İşlenen bilgiler çerez verileriniz içermektedir.
Bu aynı zamanda, Siteyi nasıl kullandığınıza ilişkin otomatik olarak oluşturulmuş bilgilerle ilgili olarak gerçekleşir. Bu tür bilgiler, Sitenin nasıl kullanıldığını daha iyi anlamamıza ve bir kullanıcı olarak ihtiyacınıza uygun hizmet üretmemize yardımcı olur.

B. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları 
Taraflar kişisel verileri aşağıdaki amaçlarla işlemektedirler:
Çerez, ziyaret ettiğiniz web sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilen küçük bir metin parçasıdır. Sitenin ziyaretinizle ilgili bilgileri hatırlamasına yardımcı olur. Bu da siteyi tekrar ziyaret ettiğinizde size kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir.
İletişim formuyla iletmiş olduğunuz veriler için lütfen formun altında yer alan aydınlatma metnini inceleyiniz.

C. Kişisel Verilerin Üçüncü Şahıslara İletilmesi
Uygun olduğunu düşündüğümüz şekilde hizmetin, yukarıda izah edilen amaçlar için üçüncü taraflara kullanımı hakkında ‘‘toplu anonim veriler’’ sağlayabiliriz. ‘‘Toplu anonim veriler’’, size geri gönderilemeyen ve bu nedenle kişisel veriler olarak sayılamayan verilerdir. Örneğin, Kullanıcıların hizmeti nasıl kullandığını daha iyi anlamak için toplu anonim verileri kullanabiliriz.
Kişisel verilerinizi; bir mahkeme kararı, halen devam eden adli işlem, cezai veya adli mahkeme celbi veya kolluk kuvveti makamları tarafından verilen diğer yasal işlem veya taleplere uymamız gereken yerlerde açıklayabiliriz.

D. Kişisel Verilerin İşlendiği Yerler
Hizmet kapsamında işlenen verilerin tutulduğu veri merkezleri tek bir bölgede bulunmaktadır. Kişisel veriler, Hizmet sağlayıcılar, teknik aksaklıkları gidermek adına merkeze erişim sağlayabilir. Erişebilir kişi sayısı Kişisel verilerinizin güvenli ve bu gizlilik politikasına uygun şekilde kullanılmasını sağlamak için makul ölçüde gerekli tüm adımlar atılmaktadır.

E. Kişisel Verileri Korumak için Hangi Güvenlik Önlemleri Uygulanmaktadır?
Verilerinizin güvenliği ve diğer kullanıcıların güvenliği bizim için çok önemlidir. Kişisel verilerinizi kayıp, çalıntı ya da herhangi bir yasadışı işleme karşı korumak için teknik ve organizasyonel önlemler alınmış bulunmaktadır. 
Eğer bir üçüncü taraf web sitesine giden bir bağlantıya tıklarsanız, kontrol etmediğimiz bir web sitesine yönlendirilebilirsiniz ve Gizlilik Politikamız artık geçerli değildir. Herhangi bir başka web sitesini taramanız ve etkileşiminiz, söz konusu üçüncü taraf web sitesinin kullanım koşulları gizlilik ve diğer politikalara tabidir. Başka web sitelerinin gizlilik politikalarını dikkatle okuyun. Bu tür üçüncü taraf web sitelerinde bulunan bilgi veya içerikten sorumlu veya yükümlü değiliz.

F. Kişisel Verileri Görüntüleme ve Silme  
Siteyi kullanarak toplanan kişisel bilgilere Veri Sorumlusun Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ kapsamında bizimle iletişime geçerek ulaşabilir veya Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesinde sayılan diğer haklarınızı kullanabilirsiniz. Kimliğinizi doğrulamak için ek bilgi sağlamanız istenebilir. İletişimin ve ihtiva etmesi gereken unsurların daha kolay sağlanması için sitemizde yer alan “İlgili Kişi Başvuru Formunu” kullanmanız önem arz etmektedir.

G. Çocuk Gizliliği
16 yaşından küçük çocukların kişisel olarak tanımlayıcı verilerini kasıtlı olarak toplamamaktayız. Verileri topladıktan sonra kullanıcının 16 yaşından küçük olduğunu tespit edersek, bu kullanıcının velisinin izni olmadan kendisinin kişisel verilerini işlemeye devam etmemekteyiz. 16 yaşından küçük bir çocuğun kişisel olarak tanımlayıcı verilerini bilmeden topladığımızı fark edersek,  bu verileri işlemeye devam etmemekteyiz.

H. Güvenlik
Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak ve hasar riskini en aza indirmek adına bilgi kaybını önleyici veya yetkisiz erişimi engelleyici önlemler uygulanmaktadır. Bununla birlikte, bu tedbirler mutlak bilgi güvenliği sağlayamamaktadır. Dolayısıyla, kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için üstün çaba sarf edilir ancak garanti edilemez. Sitenin veri tabanlarının herhangi bir haksız davranış, arıza, izinsiz engeller veya erişim ya da diğer kötüye kullanım ve kötüye kullanımdan muaf olacağını beklenmemelidir.

I. Gizlilik Politikasında Yapılan Değişiklikler 
Bu politika bildirimi, herhangi bir zamanda güncellenebilir. Kullanıcılar, Gizlilik Politikası’nın güncellenmiş sürümünden site aracılığıyla haberdar olacaklardır. Bu Gizlilik Politikası’nı periyodik olarak gözden geçirmek ve güncellemeler hakkında bilgi sahibi olmak sizin sorumluluğunuzdadır.

Bu Bildirimde yapılan değişiklere bağlı kalmayı kabul etmektesiniz. Şöyle ki, değişiklik yürürlüğe girdikten sonra Siteyi kullanmaya devam etmeniz, değiştirilen Bildirim’i kabul ettiğinizi kabul ettiğinizi gösterecektir. 

ÇEREZ POLİTİKASI

İş bu Çerez Politikası; Balcilar Beton İnşaat tarafından yürütülen internet sitesinde kullanılan çerezler ve bu çerezler vasıtasıyla işlenen kişisel veriler hakkında açıklamalar ihtiva etmektedir.

A. Çerez Nedir?
Çerez, bir internet sitesinin tarayıcınızdan; bilgisayarınızda, mobil cihazınızda yahut bağlantı aygıtınızda saklanmasını istediği küçük bir veri parçasıdır. Çerez çevrimiçi deneyiminizin kişiselleşmesini sağlamaktadır.
Çerezler hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için www.allaboutcookies.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.
B. Neden Çerez Kullanılır?
Balcilar Beton İnşaat internet sitesinde aşağıda belirtilen amaçlarla çerez kullanabilir:
Çerez, ziyaret ettiğiniz web sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilen küçük bir metin parçasıdır. Sitenin ziyaretinizle ilgili bilgileri hatırlamasına yardımcı olur. Bu da siteyi tekrar ziyaret ettiğinizde size kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir.
C. Hangi Tür Çerezler Kullanılır?
Oturum Çerezleri: İnternet sitesini kullanım sırasında geçerli olan çerezler olup web tarayıcı kapatılıncaya kadar geçerlilik korur.
Kalıcı Çerezler: Bu çerezler tarayıcıda saklanan ve ilgili kişi tarafından silininceye kadar veya son kullanım tarihine kadar geçerliliğini koruyan çerezlerdir.
Zorunlu Çerezler: İnternet sitesinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi ve kullanıcıların sitesde sunulan hizmetlerde ve gezinme özelliklerinden yararlanmaları için tutulmaları mecburi çerezlerdir.
İşlevsel ve Analitik Çerezler: Dil, bölge gibi tercihlerinizin hatırlanması, internet sitesinin kullanımının geliştirilmesi, sitenin ilgili kişinin isteklerine cevap verecek şekilde optimize edilmesi gibi amaçlarla kullanılan ve siteyi nasıl kullandığınız hakkında verileri içeren çerezelerdir.
D. Çerezler Hangi Hukuki Sebep ile Toplanmaktadır?
Kişisel verilerin işlenme şartları başlığını taşıyan 6698 sayılı KVK K. m.5/1’e göre, kural olarak kişisel veriler ilgili kişinin açık rızası olmaksızın işlenemez.  Ancak KVKK m.5/2’de yer alan şartlardan birinin varlığı halinde, ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın kişisel verilerinin işlenmesi mümkündür.
Bu kapsamda çerez verileriniz, KVKK’nın m.4/2 de öngörülen ilkeler doğrultusunda, KVKK m.5/2-f de yer alan “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması“ hukuki sebebine dayalı olarak işlenmektedir.
Kişisel verilerinizi; bir mahkeme kararı, halen devam eden adli işlem, cezai veya adli mahkeme celbi veya kolluk kuvveti makamları tarafından verilen diğer yasal işlem veya taleplere uymamız gereken yerlerde açıklayabiliriz. Çerez verileriniz yurt dışına aktarılmamaktadır.

E. İlgili Kişi Çerezleri Nasıl Yönetebilir?
Birçok web tarayıcısı, çerezleri otomatik olarak kabul etmeye ayarlıdır Ancak tarayıcı çerezleri tüm siteler veya belirli siteler için engelleyecek şekilde, çerez oluşturulduğunda uyarı verecek şekilde, üçüncü taraf çerezleri engelleyecek şekilde veya tüm çerezleri oturum çerezi gibi sayacak şekilde yapılandırılabilir. 
Google Chrome :
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr
Internet Explorer :
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox :
https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezleri-silme-web-sitelerinin-bilgilerini-kaldirma
Yandex :
https://yandex.com.tr/support/browser-classic/personal-data-protection/cookies.xml
Safari :
https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=tr_TR
 
İlgili kişi, çerezlerini kişiselleştirerek yönetebilir. Bunun için kullanabilecek yöntem ve linkler aşağıda yer almaktadır.

Eğer Siteyi görüntülemek için kullanılan tarayıcı imkân tanıyorsa tarayıcının ayarlarını kullanarak çerez kullanımı özelleştirebilir.
İlgili kişi Google Analytics’in verileri toplamasını istemiyorsa Google Analytics Kapsamı Dışında Kalma Tarayıcı Eklentisini (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout)
İlgili kişi Google reklam Google Reklam Kişiselleştirme (https://adssettings.google.com/authenticated) seçeneklerini düzenleyerek özelleştirebilir.
İlgili kişi Çerezleri mobil cihazında yönetmek için mobil cihazını çerez ayarlarını özelleştirebilir.

Bu bilgiler ışığında Şirket Ünvanı; internet sitesi kullanıcılarının, siteyi kullanırken kişisel olarak belirledikleri düzeyde çerezlerin kullanılmasına rıza verdiklerini kabul etmektedir.

Gizlilik ve Çerez Politikalarıyla ilgili herhangi bir görüş bildirmek, soru yönetmek veya ihlali ile ilgili haber vermek isterseniz tarafımıza aşağıda yer verilen iletişim bilgileri aracılığıyla ulaşmanız mümkündür.

Copyrights © 2021 Tüm Hakları Saklıdır.

Hızlı İletişim Formu

Merak ettiklerinizi, sorularınızı yada önerilerinizi hızlı iletişim formu aracılığı ile bizlere iletebilirsiniz.